АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

УСБ полнач за во возило со 1 порт

Категорија Опрема за Мобилни

Употребa:
Полначот е соодветен за сите модели вклучувајќи ги Samsung, iPhone, Motorola, Sony Ericsson итн.

Карактеристики:
- Производот има вградена функција за автоматска детекција на полнењето и индикатор за полнење.
- Иновативен и модерен изглед, овозможува брзо и лесно користење.
- Адаптибилен на отворот во возилото, цврст и издржлив, без отпечатоци при допир со рака.

Артикал број: 50652

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • philips
  • falcon
  • versaco
  • superhelp
  • bell
  • aroma
  • praxis