АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држач за Мобилен

Категорија Опрема за Мобилни

Вовед
• Димензии: 128х80х110 мм.
• Погоден за телефони од 3.3" до 4.3".
• Може цврсто да се постави на нерамна површина.
Карактеристики
• Држач за сите типови на дигитални уреди.
• Патентиран механизам со едноставен дизајн, цврст а воедно лесно прилагодлив.
• Користете само една рака за ставање и вадење на телефонот, прилагодете го држачот според големината на телефонот без потреба од понатамошно прилагодување.
• Ефикасно вакумско зацврстување и на нерамни површини, цврсто и безбедно.
• Соодветен за сите типови на возила.
• Ротирачки 360°.
• Соодветен за телефони со ширина 45-70 мм. и висина 108-135 мм.
• Прилагодлив во секој агол.
• Високо-квалитетни PC+ABS материјали.
• Не дозволува испаѓање дури и при вртење во остри свиоци.

Артикал број: 50658

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • superhelp
  • aroma
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • sonax