АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држач за Мобилен

Категорија Опрема за Мобилни

Ротирачкото нагодување од 360 степени ќе Ви донесе неверојатно искуство
КОМПАКТЕН, МОДЕРЕН И ЕДНОСТАВЕН

Инструкции за употреба
Едноставно, залепете го телефонот на горните вакумски вшмукувачи. Затоа што горните 8 вшмукувачи функционираат вакумски, мобилниот телефон може лесно да испадне доколку во нив дојде до навлегување на прашина или нечистотија. Ве молиме одржувајте ги вшмукувачите чисти и чистете ги пред употребата.
Иновативен држач за мобилен телефон кој е различен од стандардните механички држачи, кој ќе Ви донесе ново корисничко чувство.

Артикал број: 50659

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • aroma
  • philips
  • sonax
  • praxis
  • falcon