АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Држач за Мобилен

Категорија Опрема за Мобилни

Карактеристики:
• Стабилно држење без паѓање и вибрации, одличен дизајн.
• Соодветен за сите типови на мобилни уреди MP4, PDA или GPS.
• Можност за внесување слика во рамката.
• Со копче за лесно отпуштање.
• Комфорен, сигурен и лесен за употреба.

Артикал број: 50660

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • falcon
  • philips
  • versaco
  • bell
  • superhelp
  • sonax