АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Јаже за влечење 2,5 т

Категорија Помош на пат

 

Растегливо јаже за влечење 


Должина: 1,5-4 м
Јачина: 2,5 т.

Арт. бр. 72505

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • versaco
  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • philips
  • aroma
  • praxis