АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Кабли за полнење 200А

Категорија Помош на пат

Кабли за полнење со моќност 200 Ампери
Должина на каблите е 2,2 м.
Одлично работат и при ниски температури, се до - 25 Целзусови степени
За кубикажа на возилото до 1600 СС.

Артикал број: 5737

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • bell
  • aroma
  • praxis
  • superhelp