АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Кабли за полнење 400А

Категорија Помош на пат

Кабли за полнење со моќност 400 Ампери
Должина на каблите е 2,5 м.

Одлично работат и при ниски температури, се до - 25 Целзусови степени
За кубикажа на возилото до 2000 СС

Артикал број: 5735

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • sonax
  • philips
  • aroma
  • praxis
  • bell
  • falcon
  • versaco