АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Кабли за полнење 600А

Категорија Помош на пат

Кабли за полнење со моќност 600 Ампери
Овие кабли се одликуваат со лед светла на врвот од клештите, така овожможуваат поголема видливост во ноќта.
Должина на каблите е 3 м.
За кубикажа на возилото до 3500 СС.

Артикал број: 5734

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • philips
  • bell
  • falcon
  • sonax
  • praxis
  • superhelp
  • aroma