АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Сет за Прва Помош Еуро

Категорија Помош на пат

Прва Помош по европски стандарди.
Прва помош по DIN13164-2014 стандард.
Содржи 38 стерилизирани артикли како и упатство за употреба.

Арт. бр. 3015

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • versaco
  • bell
  • aroma
  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • philips