АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

De-Icer by Praxis

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Во брендот PRAXIS од сега со два нови производи. Во неговата палeта има одмрзнувачи за ова зима, De-Icer Спреј и De-Icer Lock.
De-Icer Lock одмрзнува и оневозможува замрзнување на бравите. Едноставно за употреба.
De-Icer Спреј брзо и ефикасно го отстранува мразот од надворешните делови на возилото. На стаклото му дава заштитетен слој кој оневозможува замрзнување. Не ги оштетува металните, пластичните, гумените и обоените површини.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • versaco
  • philips
  • praxis