АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Ланци за снег 12 mm

Категорија Зимска опрема

Се поставуваат за 3 минути.
Во пакувањето добивате и прирачник за употреба, резервни окца, како и ракавици.
PRAXIS Ланците за снег, имаат светски сертификати за квалитет.

Ланци за снег 20 - Арт. бр. 99880
Ланци за снег 30 - Арт. бр. 99881
Ланци за снег 40 - Арт. бр. 99882
Ланци за снег 50 - Арт. бр. 99883
Ланци за снег 60 - Арт. бр. 99884
Ланци за снег 70 - Арт. бр. 99885
Ланци за снег 80 - Арт. бр. 99886
Ланци за снег 90 - Арт. бр. 99887
Ланци за снег 100 - Арт. бр. 99888
Ланци за снег 110 - Арт. бр. 99889
Ланци за снег 120 - Арт. бр. 99890
Ланци за снег 130 - Арт. бр. 99891

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • aroma