АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

De-Icer спреј, одмрзнувач за стакло

Категорија Зимска опрема

Брзо и ефикасно средство за отстранување на мразот од надворешните делови на возилото. На стаклото му остава заштитен слој кој го оневозможува замрзнувањето. Не го оштетува металот, пластиките, гумените и обоените површини.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • philips
  • falcon
  • praxis
  • versaco
  • bell
  • sonax