АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

ROX Зимска течност за стакла

Категорија Зимска опрема

Течност за ветробранско стакло против замрзнување со мирис. Гарантира брзо одстранување на нечистотиите. Не ги оштетува пластичните, гумените, поликарбонатите и обоените површини.

 

Нето: 3 л.
Арт. бр. 13264

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • falcon
  • aroma
  • versaco
  • superhelp
  • sonax
  • bell