АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

ЛАНЦИ ЗА СНЕГ 9 мм

Категорија Зимска опрема

Се поставуваат за 3 минути.
Во пакувањето добивате и прирачник за употреба, резервни окца, како и ракавици.
PRAXIS Ланците за снег, имаат светски сертификати за квалитет.

Ланци за снег 30 - Арт. бр. 92030
Ланци за снег 40 - Арт. бр. 92040
Ланци за снег 50 - Арт. бр. 92050
Ланци за снег 60 - Арт. бр. 92060
Ланци за снег 70 - Арт. бр. 92070
Ланци за снег 80 - Арт. бр. 92080
Ланци за снег 90 - Арт. бр. 92090
Ланци за снег 100 - Арт. бр. 92100

 

 

 


30

155/80-12     145/80-13     135/80-14     135/70-15
155-12          145-13          135-14
165/70-12     145-13          145/70-14
175/70-12     155/70-13     155/60-14
560-12          165/65-13     155/65-14
600-12          175/60-13     165/55-14
                    185/55-13     165/60-14
                                       175/50-14


40

155/80-13     145/80-14     125-15
155-13          145-14          135-15
165/70-13     155/70-14     145/65-15
175/65-13     165/65-14
185/60-13
195/55-13


50

165/80-13     155/80-14     145-15
165-13          155-14         155/70-15
170-13         165/70-14     155/65-15
175/70-13     175/60-14     170/60-15
185/65-13     175/65-14     175/55-15
195/60-13     185/60-14     195/45-15
560-13          195/55-14
590-13          520-14
                    560-14


60

175/75-13     165/75-14     155-15          165/55-16
175/80-13     165/80-14     165/65-15     185/50-16
175-13          165-14          165/70-15     195/45-16
185/70-13     175/70-14     175/60-15     205/40-16
195/65-13     185/65-14     175/65-15
205/60-13     195/60-14     185/55-15
640-13                             195/50-15
                                       560-15


70

 

 

 

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • praxis
  • aroma
  • versaco
  • sonax