АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Авто-перални

SONAX средствата за чистење ги исполнуваат највисоките барања поврзани со зачувувањето на човековата околина, едноставни се за дозирање, имаат врвни перформанси на чистење и даваат заштитен ефект. Професионалните маркетинг концепти креираат јасни разлики помеѓу SONAX и конкуренцијата, каде оваа позитивна слика на SONAX брендот се пренесува до крајниот потрошувач.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • aroma
  • versaco
  • philips
  • falcon
  • superhelp
  • bell