АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на бандажи без киселина PLUS

Категорија Авто-перални

 

 

Високо ефикасен безкиселински специјален чистач за сите челични и алуминиумски бандажи. Ги отстранува закоравените нечистотии како агресивните наслаги од сопирачки, маслото и другите нечистотии од патот, без остатоци.

Нето: 5 л
Арт. бр. 230 500

Нето: 25 л
Арт. бр. 230 705

Нето: 1000 л
Арт. бр. 230 900

 

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • philips
  • versaco
  • bell
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • sonax