АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на бандажи за авто перални

Категорија Авто-перални

Специјален чистач за сите алуминиумски и челични бандажи. Дава максимална заштита на површините и ги отстранува дури и најтврдокорните нечистотии како правот од сопирачки, наслагите од масло и другите нечистотии од патот, без остатоци. Идеален како производ за пред-перење во станиците за перење на возила. Без фосфати. Без киселина.

Нето: 10 л
Арт. бр. 623 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 623 705

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • bell
  • aroma
  • sonax
  • falcon
  • philips