АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX ProfiLine Чистач на бандажи

Категорија Авто-перални

 

Високо ефикасен киселински чистач. Брзо и ефикасно ги отстранува закоравените нечистотии како агресивните наслаги од сопирачки, маслото и другите нечистотии од патот кај сите челични и алуминиумски бандажи. Производот е без мирис и не влијае на пластиката. Само за професионални корисници.

Нето: 10 л
Арт. бр. 525 600

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • philips
  • superhelp
  • praxis
  • versaco
  • aroma
  • bell
  • falcon