АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Прашок за авто перални

Категорија Авто-перални

Моќен, брзо растворлив прашок за авто перални. Брзо ги отстранува нечистотиите од секаков тип без оставање на остатоци и дамки. Со пријатен мирис на цитрон.

Нето: 10 л
Арт. бр. 525 600

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • bell
  • aroma
  • praxis