АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Разградувач на нечистотии со омекнувач

Категорија Авто-перални

Алкален шампон за преносливите станици за перење, самостојните перални и за чистење на сервиси. Брзо и темелно ги отстранува закоравените слоеви на нечистотии од масло, прав од сопирачки, инсекти итн. Средно пенлив. Исто така погоден и за употреба во прехрамбениот сектор и за чистење на камп приколки. Без фосфати.

Нето: 25 л
Арт. бр. 605 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 605 800

Нето: 200 л
Арт. бр. 605 900

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • philips