АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на инсекти

Категорија Авто-перални

Брзо ги разградува остатоците од инсекти од стаклото, бојата, хромираните и пластични површини. Нежен кон материјалите. Лесно ги отстранува дури и засушените инсекти. Идеален како средство за пред-перење во автоматски авто перални. Без фосфати. Без киселина.

Нето: 10 л
Арт. бр. 624 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 624 705

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • aroma
  • falcon
  • philips
  • praxis