АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Шампон за пред перење Ultra Power

Категорија Авто-перални

Ги разградува различните типови на нечистотија од тврдите површини како пластика, керамика, порцелан, стакло, енамел, метал и бетон, подовите итн. Идеален за употреба во одржувањето на постари возила и за чистење на тешки возила, конструкциска и земјоделска машинерија.

Нето: 10 л
Арт. бр. 625 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 625 705

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • versaco
  • superhelp
  • praxis
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • aroma