АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Интензивен чистач

Категорија Авто-перални

Универзално применлив алкален детергент. Кај автоматските перални може да се користи како пена, шампон, чистач на четки, чистач на бандажи и чистач на церади. Ги отстранува сите типови на нечистотии вклучувајќи масло, маст, брзо темелно и без остатоци. Идеален за употреба во опремата за пред-перење и во самостојните авто перални. Може да се користи и како чистач на четки во концентрација со вода 1:1 до 1:5.

Нето: 25 л
Арт. бр. 626 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 626 800

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • praxis
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • philips