АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX SX Мултистар Шампон

Категорија Авто-перални

 

Моќен универзален чистач кој се користи како шампон за пред-перење во сервисите за перење и грижа за возила. Комбинацијата од микро-активните сурфактанти обезбедува максимална моќ на чистење со оптимална толеранција кон материјалите. За чистење на сите надворешни и внатрешни површини во возилото.

Нето: 15 л
Арт. бр. 627 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 627 705-544

Нето: 60 л
Арт. бр. 627 800

Нето: 200 л
Арт. бр. 627 627 900

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • bell
  • philips
  • aroma
  • versaco