АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Моќен безкиселински чистач

Категорија Авто-перални

 

Хидрохлоричен безкиселински специјален чистач за моќно и темелно чистење на бигор од подови, плочи, алуминиумски и пластични површини. Исто така, применлив како киселински шампон за надворешно чистење на железнички возила и за отстранување на рѓа.

Нето: 25 л
Арт. бр. 634 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 634 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • bell
  • superhelp
  • philips
  • sonax
  • falcon
  • versaco
  • aroma