АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Formel Plus Активен тврд восок

Категорија Авто-перални

 

Трае 6 пати подолго од жешкиот восок. Ги репарира и одржува обоените површини, хромот, пластиката и гумените компоненти. Ги интензивира боите и го одржува сјајот. Високо-концентрираната комбинација од сликион и восок, збогатена со природен Карнауба восок, дава сјај со трајност од неколку недели и штити од агресивните штетни атмосферски влијанија. Ефектот на бегање на водата обезбедува подобро сушење. Предуслов: Инсталацијата на пералната е опремена за SONAX Formel Plus.

Нето: 10 л
Арт. бр. 643 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 634 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • praxis