АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Алкален моќен чистач

Категорија Авто-перални

 

Високо алкален моќен чистач за отстранување на екстремните наслаги од смола, масни облоги и закоравени дамки. Идеален за чистење бензински станици и нивните пумпи.

Нето: 10 л
Арт. бр. 635 600

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • bell
  • superhelp
  • philips