АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX SX Моќен чистач

Категорија Авто-перални

 

Екстремно алкален, високо-ефикасен концентрат за чистење. Се употребува при пред-перење во автоматски авто перални и самостојни перални. Без аминополикарбонатна киселина и без фосфати. Брзо се сепарира и е погоден за системите за сепарација. Исто погоден како безкиселински чистач на бандажи, за чистење на четки и за чистење на комерцијални возила.

Нето: 10 л
Арт. бр. 660 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 660 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 660 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • sonax
  • falcon
  • aroma