АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX SX Активна пена

Категорија Авто-перални

 

Пена за моќно разградување на нечистотии, алкално активна за машинско перење на возила и за преносливи инсталации за перење. Иновативните активни состојки ги разградуваат инсектите, продуцираат оптимален профил на пена и дистрибуираат пријатен свеж мирис. Безфосфатниот и безсулфатен состав го намалува таложењето на непријатните миризби во системите за отпадни води.

Нето: 10 л
Арт. бр. 661 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 661 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • versaco
  • bell
  • philips
  • praxis