АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Активна пена концентрат Лимон

Категорија Авто-перални

 

Моќен чистач за разградување на нечистотиите со многу активна моќ на пенливост создадена со диспанзер за правење пена. Производот е извонреден за машинско перење на возила во сите автоматски авто перални. Исто така, може да се употребува како шампон, отстранувач на инсекти и чистач на бандажи. Со мирис на лимон. Без фосфати.

Нето: 10 л
Арт. бр. 608 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 608 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 608 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • bell
  • praxis
  • aroma
  • versaco
  • sonax
  • falcon