АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Активна пена концентрат Energy

Категорија Авто-перални

 

Моќна пена за разградување на нечистотијата со високо ниво на делување кај стандардните и преносливи авто перални. Исто така, идеална како шампон, отстранувач на инсекти и чистач на бадажи. Без фосфати.

Нето: 10 л
Арт. бр. 618 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 618 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 618 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • superhelp
  • versaco
  • praxis
  • bell