АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Брилијантен сушач

Категорија Авто-перални

 

Има силен ефект на распрскување на водените слоеви за да се овозможи брзо и совршено сушење со воздух. Ја конзервира бојата по перењето. Со ефект на бегање на водата.

Нето: 10 л
Арт. бр. 602 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 602 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 602 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • aroma
  • philips
  • bell
  • superhelp
  • sonax
  • falcon