АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Активна пена - капина

Категорија Авто-перални

 

Моќна активна пена без фосфати за разградување на нечистотии за автоматски авто перални. Интензивниот овошен свеж мирис се шири насекаде и носи искуство на пријатна арома. Може да се употреби и како панлив шампон и отстранувач на инсекти.

Нето: 10 л
Арт. бр. 648 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 648 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • bell
  • philips