АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX SX Сјаен шампон

Категорија Авто-перални

 

Средно алкален, без сулфати, специјален шампон за авто перални. Го намалува формирањето на непријатни миризби во системите за отпадни води. Со интензивирана моќ на миење и создавање пена. Произведува уникатен сјаен ефект. Идеално погоден за четките од сите материјали. Со омекнувач.

Нето: 10 л
Арт. бр. 662 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 662 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 662 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • falcon
  • sonax
  • aroma
  • philips