АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Функционален шампон со сушач

Категорија Авто-перални

 

Високо-концентриран специјален чистач за употреба во автоматските авто перални и опрема за миење. Чисти брзо и темелно. Со нагласена моќ на пенливост и чистење. Без фосфати.

Нето: 25 л
Арт. бр. 613 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • philips
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • sonax