АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Специјален шампон 2 во 1 за тешки возила

Категорија Авто-перални

 

2 во 1 дејство за сушење без дамки. Шампон за миење со четка со сушач. Идеален за автоматски перални за тешки возила. Водата бега од површината и овозможува брзо сушење без дамки. Економична потрошувачка: 70 мл. за 1 автобус.

Нето: 25 л
Арт. бр. 655 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • aroma
  • sonax
  • versaco
  • philips
  • praxis
  • bell
  • falcon