АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX SX Мулти восок

Категорија Авто-перални

 

Иновативен, повеќефункционален концентрат за чистење за одржување и заштита на обоените површини при автоматско перење. Високоградните микро восочни честички ја одржуваат и конзервираат бојата, заштитувајќи ја од штетните атмосферски влијанија. Восокот може да се нанесе топол, студен или како пена, што на бојата и дава уникатна длабочина на бојата и извонреден сјаен ефект. Со пријатен мирис.

Нето: 10 л
Арт. бр. 663 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 663 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • philips
  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • praxis
  • bell