АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Брилијантен восок PLUS

Категорија Авто-перални

 

Заштитувач со висок сјај. Дава совршени резултати кога се употребува во автоматски перални со систем за жежок восок. Високо сјајниот заштитен слој брзо се нанесува на површината на возилото и обезбедува општа заштита и ефект на одбивност на водата. Бојата добива нов сјај и долготрајна заштита од атмосферските иритантни влијанија, како инсекти и секрети од птици.

Нето: 10 л
Арт. бр. 630 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 630 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • philips
  • sonax
  • falcon
  • bell
  • versaco
  • aroma