АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Брилијантен восок со мирис

Категорија Авто-перални

 

Погоден за употреба како жежок восок, ладен восок, восочна пена или заштитувач на подвозје. За оптимална конзервација на бојата да се употребува во автоматските авто перални со систем за жежок восок. Високо сјајниот заштитен слој брзо се распоредува на површината на возилото и дава повеќекратна заштита со конзервирање и ефект на одбивност на водата. Брзо ја одбива водата и нуди оптимално сушење.

Нето: 10 л
Арт. бр. 601 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 601 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 601 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • sonax
  • bell
  • aroma
  • versaco
  • philips