АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX SX Сјаен сушач

Категорија Авто-перални

 

Иновативен сушач за конзервирање од нова генерација. Високо-квалитетнните адитиви за сушење и компоненти за одржување продуцираат брзо бегање на водата, без мали остатоци од вода и претходно невиден сјај на возилото. Неговиот состав е комплетно био-разградлив, правејќи го идеален за поставување на биолошки системи за рециклирање на водата.

Нето: 10 л
Арт. бр. 664 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 664 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 664 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • praxis
  • philips
  • aroma
  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • versaco