АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX FormelPLUS Брилијантен сушач

Категорија Авто-перални

 

Специјално дизајниран за Formel Plus серијата. Има силен ефект на распрскување на водените слоеви за да се овозможи брзо и совршено сушење со воздух. Микро-емулзијата овозможува безпрекорен богат сјај. Бојата сјае и е конзервирана истовремено. Со ефект на бегање на водата.

Нето: 10 л
Арт. бр. 644 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 644 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • bell
  • sonax
  • falcon
  • praxis
  • superhelp
  • aroma
  • versaco