АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Брилијантен сушач PLUS

Категорија Авто-перални

 

Револуционерно развиен. Комплетно го распрскува водениот слој за да овозможи брзо и совршено сушење со воздух. Микро-емулзијата овозможува безпрекорен сјај. Бојата сјае и е конзервирана истовремено. Со ефект на бегање на водата.

Нето: 10 л
Арт. бр. 603 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 603 705

Нето: 60 л
Арт. бр. 603 800

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • praxis
  • philips
  • bell
  • sonax
  • superhelp
  • aroma