АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сјајна пена Formel 21

Категорија Авто-перални

 

Гарантирана восочна заштита со зголемена моќ на чистење и долготрајна заштита, за пералните со поставени програми за перење. Производот се нанесува како високо-концентрирана пена. Обезбедува брилијантен сјај.

Нето: 10 л
Арт. бр. 617 600

Нето: 25 л
Арт. бр. 617 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • superhelp
  • aroma
  • philips
  • falcon
  • praxis
  • versaco