АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Прочистувач

Категорија Авто-перални

За прочистување на отпадни води со нивелирање на Ph вредноста од 5-9.

Нето: 25 л
Арт. бр. 551 700

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • praxis
  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • sonax