АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX раствор од сода (25%)

Категорија Авто-перални

 

Ја зголемува Ph вредноста во системите за рециклирање на отпадни води.

Нето: 25 л
Арт. бр. 609 705

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • bell
  • sonax
  • philips
  • falcon
  • versaco
  • superhelp