АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Раствор од водород пероксид (11,5%)

Категорија Авто-перални

 

Примарно служи за збогатување на водата во автоматските авто перални со активен водород и за хемиски/биолошки третман на циркуларната вода. Ги елиминира проблематичните миризби. Делува превентивно со континуирана употреба.

Нето: 25 л
Арт. бр. 621 700

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • sonax
  • aroma
  • versaco
  • philips
  • praxis
  • superhelp
  • falcon