АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Микрофибер крпа за надворешност

Категорија Авто-перални

 

Идеална крпа за крајно пребришување по процедурите за одржување на надворешноста. Екстремно абсорбирачките активни микрофибер влакна ги абсорбираат остатоците од восокот и полирот, оставајќи ја површината на возилото сјајна. Најдобри резултати се добиваат кога крпата се користи сува.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 416 200

Нето: 2 парчиња
Арт. бр. 416 241

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • bell
  • falcon
  • philips
  • praxis
  • sonax
  • superhelp
  • versaco