АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувачи на восок

Категорија Авто-перални

 

Специјални крпи за чистење кои служат за отстранување на восокот од ветробранското стакло по автоматското перење на возилото. Содржи крпа за чистење и крпа за сушење.

Нето: 10 мл
Арт. бр. 418 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • sonax
  • bell
  • versaco
  • aroma
  • philips