АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Четка за миење

Категорија Авто-перални

 

Високо квалитетна рачна четка за пред перење на возилото. Со одлични нежни влакна и гумирани рабови. Должина на рачката: 410 мм. Должина на влакна: 75 мм.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 490 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • philips
  • sonax
  • versaco
  • falcon
  • bell
  • aroma
  • praxis