АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Штитник за бришач

Категорија Авто-перални

 

Корисна заштита за бришачите при миење на возилото во автоматска авто перална и при полирање на возилото.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 450 500

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • bell
  • philips
  • aroma